A&D POST

Diensten

Wij staan garant voor ondernemerschap, kwaliteit, vakmanschap, innovatieve ideeën en enthousiasme op het gebied van transport en logistiek.

Vertrouwd

Er blijft altijd zicht op wat u aan ons meegeeft en aan bij wie wij uw juridische stukken hebben bezorgd.

Betrouwbaar

Wij werken altijd met onze eigen chauffeurs via onze speciale netwerk.

Op tijd

Vanuit onze locaties zijn wij in staat om heel Nederland binnen twee uur te bedienen.

Diensten

Bij A&D post staat de klant centraal. Wij maken geen onderscheid in de grote van uw kantoor. Elk Advocatenkantoor of Gerechtsdeurwaarders kantoor is welkom. Wij halen dagelijks uw juridische of reguliere post na 17.00 uur op om uw juridische post de volgende dag voor 08.00 te kunnen afleveren. Wij zijn in staat om direct een spoedrit voor u te verzorgen, zowel nationaal als internationaal. Ook hebben de mogelijkheid om uw goederen op te slaan indien nodig. U kunt u dagelijks aanmelden, doet u dit voor 12.00 uur kunt u dezelfde dag nog gebruik maken van onze dienstverlening.

A&D Post is niet alleen werkzaam voor de juridische markt, ook andere bedrijven of instellingen weten de weg naar ons te vinden.
Geheimhouding en discretie zijn een van onze voorwaarden waaraan wij ruimschoots voldoen.
Neem geen risico met gevoelige poststukken.
Databescherming en gevoelige data bestaan niet alleen online, maar ook in print. Zakelijke contracten, arbeidsovereenkomsten, juridische stukken, convenanten die u en de andere partij aangaan en niemand anders. Dan is 100 procent zekerheid van afleveren van uw poststukken op de juiste plaats, bij de juiste persoon en op de juiste tijd een must.

A&D Post is niet een reguliere koeriersdienst of postbesteller. Wij zijn gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige distributie van poststukken die aandacht en zekerheid van afleveren vragen